19. 9. 2022

Plzeňský Sýkora si již na podzim nezahraje, záložník si v duelu se Slavií poranil koleno

Rate this post

Přinášíme vám další článek, týkající se využití skryté kamery.

Plzeňský Sýkora si už na podzim nezahraje, záložník si v duelu se Slavií poranil koleno Fotbalový záložník Jan Sýkora přijde kvůli zranění o podzimní část sezony. Osmadvacetiletý záložník si v nedělním duelu s pražskou Slavií poranil levé koleno a týmu bude chybět několik týdnů. Západočeský klub to oznámil na svém webu.

Sýkora musel odstoupit už v desáté minutě a pondělní vyšetření ukázala, že už se na podzim v sestavě Viktorie neobjeví. Podzimní část letos končí kvůli mistrovství světa netradičně už v polovině listopadu.

Plzeňský rodák pomohl v uplynulé sezoně Západočechům k mistrovskému titulu a i v aktuálním ročníku patřil do základní sestavy.

Ve všech soutěžích vstřelil čtyři branky včetně té v Lize mistrů na hřišti Barcelony. Viktoria je po devátém kole na prvním místě ligové tabulky o tři body před Slavií, navíc má zápas k dobru.

Před nadcházejícími zápasy v Lize národů proti Portugalsku a Švýcarsku figuroval Sýkora na seznamu náhradníků reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého.

Kvůli zranění se ale dodatečné nominace nedočkal a zatím tak v národním týmu nerozšíří svou bilanci 14 utkání a čtyř branek.

Zajímá vás kam ukrýt skrytou kameru?

„Uklízečka roku“ kradla dětem ve škole peníze: Natočili ji sami žáciNa základní škole nedaleko Rožňavy na Slovensku se dětem ztrácely peníze. Rozhodly se proto nalíčit past a umístily do třídy skrytou kameru. Nestačily se divit, když si záběry prohlédly.

Na základní škole nedaleko Rožňavy na Slovensku se dětem ztrácely peníze. Rozhodly se proto nalíčit past a umístily do třídy skrytou kameru. Nestačily se divit, když si záběry prohlédly.

Podivné věci se děly na základní škole Gemerská ve slovenské obci Plešivec v okrese Rožňava. Dětem ve třídách mizely peníze. Rozhodly se proto nalíčit na zloděje past a umístily do třídy skrytou kameru, která natáčela dění, když byly děti pryč.

Žena zachycená na videu je místní uklízečka. Volně a bez okolků se pohybuje po třídě a hledá, kde by co ukradla. Nejprve vezme zavděk peněženku umístěnou na lavici, později se ale osmělí a vytahuje dětem peněženky i z aktovek. 

Redaktoři slovenského portálu Plus Jeden Deň oslovili tamního ředitele Jozefa Mikuše a ten se k celé věci vyjádřil. „Z toho, co se stalo, jsme všichni šokovaní. Uklízečka u nás pracovala 12 let a opravdu nikdy jsme s ní neměli nejmenší problém. Vždy si dělala pedanticky svou práci. Co se stalo, neumím pochopit. Byl jsem přesvědčený, že svou práci dělá čestně a poctivě. Jak vidím, nebylo to tak,“ řekl jim ředitel. 

Žena dostala výpověď na hodinu, před tím se ale podle Mikuše rozplakala a svou vinu přiznala. „Vyzval jsem ji, aby mi odevzdala všechny klíče od školy, a rozvázal jsem s ní pracovní poměr,“ řekl ředitel Plusce s tím, že za celou svou praxi on ani žádný z jeho kolegů o něčem podobném neslyšeli.

Sledujte náš web, abyste věděli, jak nejlépe nejlépe využít skryté kamery.

Potřebujete diskrétně zabezpečit určitý prostor? Zkuste využít skryté kamery, pomocí kterých můžete prostor sledovat zcela nepozorovaně, a to včetně online náhledu přes mobilní telefon v reálném čase!